Tidligere Eliteserie-toppscorer klar for Re

Peter Kovacs og Alexander Hoel skal forsterke A-laget i høst.

Trener Hans Arne Tveiten har ikke ligget på latsiden i sommer, og han har jobbet aktivt på overgangsmarkedet. Ingen har forsvunnet, og inn har det kommet inn to forsterkninger som vil sette sitt preg på A-laget i høst.

Peter Kovacs trenger neppe noen nærmere introduksjon, men vi tar en rask en likevel. Han kom til Norge som spiller i 2002 og har siden det spilt for Tromsø, Viking, Strømsgodset, Odd, Lierse (Belgia), Sarpsborg, Sandefjord Fotball og Arendal. I 2012 ble ungareren like gjerne toppscorer i eliteserien med 16 scoringer.

Alexander Hole er kanskje et mer ukjent blad, men har likevel vist på treningene i vår og høst at han holder et meget solid nivå. Han har jobbet hardt for å komme tilbake etter en skade, og har bakgrunnen sin i hovedsak fra studentfotball.

Og dere kan se de i aksjon allerede torsdag kveld, når vi åpner høstsesongen mot Sandefjord Ballklubb på hjemmebane. 19.30 er kampstart i Bergsåsen - vi sees der!