Mistet seieren med siste spark på ballen

Hele Bergsåsen trodde Peter Kovacs ble matchvinner i sin Re-debut på overtid. Men i en heseblesende kamp kom Sandefjord Ballklubb tilbake en siste gang og sørget for poengdeling.

Mange fans hadde møtt opp i Bergsåsen for høstsesongens første kamp, og selv om det ikke gikk Res vei til slutt, fikk de frammøtte i det minste se en utrolig underholdende fotballkamp. Det kunne endt 8-8, men måltavla stoppet på 4-4.

Ballklubben kom best i gang, men det var Re som fikk hull på byllen først. Vi vant ballen høyt oppi banen, og etter vakre kombinasjoner var avslutningen til Simen Wifstad like vakker. Men ledelsen varte ikke lenge, for bare minutter etterpå utliknet gjestene.

Wifstad satte inn sitt andre for dagen fra straffemerket etter at Jim Robin Henriksen hadde skaffet laget nok en ellevemeter denne sesongen, og like før pause endte nok et lekkert Re-angrep med scoring. Denne gangen var det Christer Strøm som fikk æren av å sette ballen i mål.

Med 3-1 til pause hadde vertene et bra overtak på kampen, men unge, veltrente sandefjordinger utnyttet at Re ble stadig mer slitne under andre halvdel av andre omgang. To scoringer fra gjestene sørget for 3-3, og klokka passerte 90 minutter.

Da fikk Re frispark på midtbanen. Vi kastet fram folk, tok frisparket raskt og vant den første duellen. På bakre stolpe raget debutanten Peter Kovacs - selvfølgelig - høyest, og stanget inn 4-3.

Men så scoret Sandefjord Ballklubb med siste spark på ballen og det ble 4-4.

Re FK - Sandefjord Ballklubb 4-4 (3-1)
Mål: 1-0 Simen Wifstad (11), 1-1 (13), 2-1 Wifstad (straffe 23), 3-1 Christer Strøm (41), 3-2 (72), 3-3 (82), 4-3 Peter Kovacs (90), 4-4 (90)

Re FK: Lars Trygve Bjune - Henrik Heierstad, Truls Lian, Sondre Grønbech, Audun Kalleberg - Simen Wifstad, Thomas Ferreira, Ole-Gabriel Holtung - Jim Robin Henriksen, Peter Kovacs, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Harald Heian, William Næs, Mathias Bettum, Ernst Myrvang