Uke 34 Gutter 16.

To kamper 4 poeng og armbrudd

Nøtterøy – Re2 0-3 (0-2)

Første kampen etter ferien. Får betalt for at flere har trent godt i sommer. Tar kommandoen fra start, og får 2 tidlige scoringer. Vi styrer mye av banespillet, skaper noen gode sjanser og slipper til lite bakover på banen. Et ordentlig kremmerhus etter pause sørger for at kampen ender 0 – 3 i vår favør.

Re1 – Ørn Horten 1-1 (0-0)

Første kampen etter seier i avd. B på våren. Vi merker tidlig at ting går fortere enn vi er vant med fra våren. Vi sliter litt med å etablere noe eget spill før pause, samt skape noen gode målsjanser. Når vi i tillegg slipper til litt mye bakover i banen er det en lettelse å ga til pause med 0 – 0. Vi klarer å etablere litt mer spill etter pause, men slipper fortsatt til litt mye bakover. Det ender med at Ørn tar ledelsen etter 60 min. Gutta skal ha masse honnør for riktig innstilling og vilje gjennom hele kampen, noe som resulterer i utligning etter 70 min. Vi holder stand kampen ut, og er resultatmessig fornøyde med 1 poeng. Prestasjonsmessig kan det bare gå en vei! Et lite skår i gleden over poenget er armbrudd på en RE FK spiller på overtid i første omgang.