Fotball er verdens deiligste idrett

Endelig tok A-laget en seier igjen. Og for en prestasjon mot FK Tønsbergs rekrutter!

For selv om Peter Den Store Kovacs scoret begge målene, var 2-1-triumfen mot FK Tønsberg 2 en skikkelig lagseier. Etter et par kamper under pari, og kun to poeng til nå i høstsesongen, kom sesongens største opptur i Fort Bergsåsen tirsdag kveld.

Vi ville reise oss fra stortapet mot Eik i helgen, og gutta var tente fra start. Peter Kovacs sendte vertene fortjent i føringen på en dødball, i en kamp Re skapte flere store sjanser. De få gangene FKT 2 klarte å spille seg gjennom, sto Henning Jensen parat helt bakerst, men midtveis i første omgang gikk en dødball rett i mål og sørget for balanse i regnskapet.

Andre omgang var sju minutter gammel da Kovacs, et evig uromoment for FKTs unge forsvar, stanget inn sitt andre for kvelden. Derfra handlet det om å forsvare seg godt og ta kontringsmulighetene når de kom.

Og det klarte vi med glans. Flere scoringer ble det ikke - det brydde ikke Re-gutta seg noe som helst om, og jubelscenene i garderoben etter kamp var som tatt fra en sportsfilmklisje.

Dette var moro!

Re FK - FK Tønsberg 2 2-1 (1-1)
Mål: 1-0 Peter Kovacs (16), 1-1 (22), 2-1 Kovacs (52)

Re FK: Henning DJ Jensen; Henrik Hulk Heierstad, Truls Beckenbauer Lian, Simen T-Rex Holtung, Audun Elvis Kalleberg, Ole Martin Pelle Sørum, Jim Robin Irgens Henriksen, Simen Nani Wifstad, Mathias Paradise Bettum, Peter Den Store Kovacs, Christer Strøm Gjerde.

Benyttede innbyttere: Alexander Jørn Hoel, Isak Sniken Lusk, Odin Clean Sheet Gjerde.