Ballen ruller videre med G13

Fin dag på Eik og OpelCup

Tiden flyr og sommeren har gitt stafettpinnen videre til høsten. Vi er allerede halvveis inn i høstsesongen og vi gjør opp en liten status. Etter en god vårsesong rykket vi opp et nivå med det ene laget og det er vel bare å erkjenne at det hittil har vært en tøff høst for de som har spilt i nest høyeste nivå. Det går litt fortere med alt og vi har ikke helt klart og ta steget opp kollektivt. Men resultat og tabell er ikke alt, det gjenspeiler ikke fremgangen til den enkelte. Mange har tatt steg og det er veldig gøy med de som nå spiller mest i en lavere divisjon, som slet litt i vårsesongen, men som nå blomstrer og plukker også poeng i serien. Det jobbes bredt og godt og historien som er skrevet foreløpig viser hvor viktig det er å ivareta alle. I dag var vi på Opel-Cup med noen av gutta for å gjøre opp litt for tapt spilletid, da den ene serien har en kamp mindre og for dem som ikke fikk spilt ObosCup i vår. Målsetning: Ha det Gøy! Og det klarte vi! Vi koste oss i strålende solskinn på Eik-banen og fikk masse god matching av lag også utenfor vår krets.      Vi sees på kamp!

Resultater siden sist:

Re FK2 - Stokke 2                                 2 - 0 (0-0)
Nøtterøy 3  - Re FK 2                            8 - 0 (4-0)
Re FK 2 - Svarstad\Hvittingfoss\Hof     1 - 1  (0-0)

Re FK - Store Bergan   1 - 2 (1-0)
Nøtterøy - Re FK          1 - 1 (0-1)
Re FK - Flint 4              1 - 3 (1-2)