Sesongen over for G13

Vi tar med oss en stabil og treningsvillig gjeng videre

Høsten er hektisk med alt som bokstavelig talt sparker i gang etter sommerferien og nå er høstsesongen ferdigspilt. Sukk, og tiden flyr. Etter en tøff vårsesong, rent resultatmessig for Re2, var det utrolig deilig å se at det vi så var på gang i vårsesongen ga frukter i form av flere poeng i høstsesongen, selv om det er spillet vi fokuserer på. Re1, som rykket opp et nivå etter en god vårsesong, fikk en langt tyngre start på høstsesongen. Da ble det ekstra deilig å avslutte med stil, uavgjort i nest siste kamp mot tabellvinner, og en trepoenger i siste kamp på Fort Bergsåsen. Re1 og Re2 hadde hver sine litt tunge periode denne sesongen, men begge gjør en god innspurt inn mot vinteren. Vi gleder oss over en stabil og treningsvillig gjeng. Neste år venter 11'er spill og gjett om vi gleder oss!

Vi retter en stor takk til alle som kommer på kamp og heier på oss! Det betyr mer enn dere aner! Når Re FK-flaggene vaier og heiaropene runger, ja, da er det stas å være trener og spiller på Re-FK. Vi håper dere også stiller opp neste sesong!

Re-gutt, HEI! Re-gutt, HEI! Re-gutt, HEI! HEI! HEI!

Vi sees!